Leverandørservice

Tilmeld dig Leverandørservice og undgå rykkere og gebyrer i fremtiden

Tilmeld dig gratis PBS Leverandørservice og dine fakturaer fra Randers Industri Service vil i fremtiden blive betalt til tiden og du undgår dermed rykkere og gebyrer i fremtiden.

Leverandørservice er en gratis form for betalingsservice der udbydes i samarbejde med Nets (PBS), den er en parallel til den almindelige velkendte betalingsservice, dog anvendes denne blot til betalinger mellem virksomheder.

 

Vilkårene for Leverandørservice er at beløbet automatisk vil blive trukket fra din virksomheds konto på forfaldsdatoen og at pengene dermed står længst muligt i din virksomhed - samtidig er du sikker på at betalingen til Randers Industri Service sker rettidigt.

3 dage i forvejen modtager du en advisering om at beløbet trækkes fra din virksomheds konto.

 

Er du tilmeldt Leverandørservice sikrer du at dine betalinger sker til tiden hver gang, men skulle der være uoverenstemmelser i henhold til en betaling, er det dog muligt at afvise en PBS-betaling.

 

Nye erhvervskunder hos Randers Industri Service

Som ny erhvervskunde hos Randers Industri Service vil du blive bedt om at oprette dig på Leverandørservice for at opnå kredit.

 

Vi tilbyder til kunder der er oprettet i Leverandørservice følgende betalingsbetingelser som standard: LBM + 20 dage.

Selvom man som virksomhed er tilknyttet vores Leverandørservice aftale, er det dog stadig muligt at handle kontant hos os hvis man ikke ønsker at benytte Leverandørservice.

 

Hvis man som ny erhvervskunde ikke ønsker at tilmelde sig leverandørservice, kan vi kun tilbyde salg netto kontant.